شهادت دو سرباز دفاع از طبیعت

شهیدان محمد دهقانی و پرویز هرمزی دو محیط بان هرمزگانی بودند که حدود ساعت 9 صبح پنجشنبه سوم تیرماه عازم منطقه گنو شده اند که بر اساس گزارش دریافتی حدود ساعت 12ظهر در درگیری با شکارچیان در شکارگاه تنگه گچ و سیاتک گنو کشته شدند تا شمار محیط بانانی که در راه دفاع از محیط زیست و حیات وحش کشور به دیار باقی شتافته‌اند، به 118 تن برسد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، دو محیط بان هرمزگانی روز سوم تیرماه به ضرب گلوله شکارچیان به شهادت رسیدند.جمعی از مردم بندرعباس با حضور در پارک غدیر این شهرستان در گرامی داشت یاد و خاطره شهیدان محمد دهقانی و پرویز هرمزی را گرامی داشتند. شمع روشن کردند و اشک ماتم ریختند. این مراسم به صورت مردمی و خودجوش برای ادای احترام به مقام دو محیط‌بان شهید شده به دست شکارچیان غیرمجاز با حضور بیش از 200 نفر از مردم به ویژه جوانان، فعالان محیط زیست، همکاران دو محیط بان شهید و جمعی از کارکنان اداره کل حفاظت محیط زیست هرمزگان برگزار شد.
شهیدان محمد دهقانی و پرویز هرمزی دو محیط بان هرمزگانی بودند که حدود ساعت 9 صبح پنجشنبه سوم تیرماه عازم منطقه گنو شده اند که بر اساس گزارش دریافتی حدود ساعت 12ظهر در درگیری با شکارچیان در شکارگاه تنگه گچ و سیاتک گنو کشته شدند تا شمار محیط بانانی که در راه دفاع از محیط زیست و حیات وحش کشور به دیار باقی شتافته‌اند، به 118 تن برسد.
محمد دهقانی 35ساله و از نیروهای پیمانی با 12سال سابقه کار و پرویز هرمزی نیز 54ساله و از نیروهای قراردادی با 23سال سابقه خدمت بوده است.
منطقه حفاظت شده گنو در فاصله 40 کیلومتری شمال غربی شهر بندرعباس واقع شده و بر دشت خلیج فارس که مرتفع ترین قله آن بنام ‘نصیری’ 2347 متر از سطح دریا ارتفاع دارد مسلط است.
این منطقه حفاظت شده که در حال حاضر بیش از 40 هزار هکتار وسعت دارد، در سال 1351 تاسیس شده است.
منطقه حفاظت شده گنو به دلیل برخورداری از ویژگی های منحصر به فرد اقلیمی، گیاهی و جانوری، دارای درجه تنوع زیستی زیاد و ارزش های بالای حفاظتی در سطح جهانی است که بر همین اساس، در سال 1355 به شبکه ذخیره گاه های زیست کره مسکون(MAB ) پیوست.
گنو به دلیل آنکه منطقه ای گذرگاهی محسوب می شود، از تنوع اقلیمی و زیستی قابل توجهی برخوردار است از نظر حفظ تنوع گیاهی مناطق مهم رویشی کشور، گونه های خاص و همین طور گونه های بومی بسیار حایز اهمیت می باشد.
از سوی دیگر، به دلیل وجود چشمه های آب گرم و آب و هوای مطبوع به ویژه در ایام مختلف سال، از جمله تابستان تفرجگاهی پرطرفدار برای مردم محلی و طبیعت گردان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *